Een gegoten vloer in huis installeren

De kosten voor het installeren van een gegoten vloer in het huis variëren afhankelijk van enkele factoren, zoals de hoeveelheid te bedekken oppervlakte, het type te bedekken vloer en de voorbereiding van de ondervloer. De prijs per vierkante meter van een gegoten vloer omvat installatie en materialen. Vat wordt toegevoegd aan de installatiekosten. Het installatieproces kan maximaal vier dagen duren. Als u echter geld wilt besparen, kunt u kiezen voor een doe -het -zelf -project en eerst een ondervloer toepassen.

Een ander voordeel van een gegoten vloer is de gemakkelijk te onderhouden karakter. U hoeft dure schoonmaakproducten niet te kopen om het schoon te houden. Stofzuigen zal het lukken. Het beste is dat u de vloer niet te vaak hoeft te schrobben. Dit maakt het ideaal voor drukke gezinnen. Als u van plan bent om een gegoten vloer in uw huis te installeren, moet u een donkere kleur overwegen, omdat een lichte zeer gevoelig is voor vuil.

Cementgebonden gietvloeren zijn vatbaar voor scheuren en tonen meer slijtage dan een PU-gegoten vloer. Hoewel cementgebonden vloeren er goed uitzien, gaan ze niet zo lang mee als hun PU-tegenhangers. Het is dus belangrijk om voorzichtig te zijn tijdens het schoonmaken van cementgebonden vloeren. Een deurmat met absorberende eigenschappen wordt ook sterk aanbevolen. Het EPI -membraan in PU -gegoten vloeren heeft de mogelijkheid om scheuren te overbruggen die tot 2,5 millimeter breed zijn.