Een vuurplaats plannen in de tuin

Een vuurplaats in de tuin kan een fantastische toevoeging zijn aan elke tuin. Je kunt er voedsel over koken omdat het een natuurlijke warmtebron is en je kunt zelfs grillinzetstukken kopen om aan het plezier toe te voegen. Vuurputten worden meestal geleverd met een standaard om het tuinmeubilair te beschermen en accessoires zoals een staalborstel omvatten. Als u de vuurplaats gaat gebruiken om uw voedsel te koken, wilt u misschien overwegen om in een standaard te investeren.

Overweeg bij het plannen van het ontwerp van uw vuurplaats de locatie. Plaats het niet waar bomen of struiken overhangen. Maak droge bladeren vrij en borstel rond het gebied waar u van plan bent het te plaatsen. Vermijd het begraven van de vuurplaats in de bodem of in een gebied dat mogelijk vatbaar is voor overstroming en smorende de sintels. Zodra het vuur is gestorven, schep je de as en plaats ze in een compoststapel. Ash is rijk aan kalium en helpt ongedierte te doden.

Door een vuurplaats in de tuin toe te voegen, kan uw tuin het hele jaar door als een oase buitenshuis aanvoelen. Het knetterend van een laaiend vuur kan je aan een staat van ontspanning schuren. Als je een vuurplaats in je tuin hebt, kun je ook de ruimte gebruiken tijdens warmere maanden. Een vuurplaats is een geweldige manier om ambiance toe te voegen aan je tuin, en het knetter dat het maakt om er de mensen omheen te brengen.