Hoe een muurplank te installeren

Wandplanken kunnen extra ruimte aan uw huis toevoegen, zonder meer vloeroppervlak in te nemen dan nodig. U kunt kiezen uit een basisknopplank voor een gang, of u kunt aangepaste muuropslag maken met sierlijke ontwerpen. Als je op zoek bent naar een manier om je muren er mooier uit te laten zien, probeer dan een muurplank toe te voegen op een ongebruikelijke locatie, zoals een hoek. Op deze manier zal je plank het middelpunt van je kamer zijn in plaats van een stuk rommel.

Lees de instructies bij het installeren van een muurplank. Verschillende soorten planken vereisen verschillende assemblageprocessen. Een houten plank met metalen beugels moet bijvoorbeeld aan de muur worden bevestigd door ze in de juiste posities te schroeven. Een hangende plank daarentegen vereist gewoon dat je een spijker in de muur hamert en vervolgens de planken hangt. Misschien wilt u een combinatie van deze twee benaderingen gebruiken.

Een andere manier om extra ruimte in een kleine kamer te creëren, is door een opslageenheid op de muur te monteren. Dit zal het uiterlijk geven van meer vierkante meters en tegelijkertijd opslagruimte toevoegen. Een andere optie is om haken onder drijvende planken te installeren. Met deze planken kunt u prullaria weergeven en tegelijkertijd extra opslagruimte creëren. Ze kunnen ook verdubbelen als raambehandelingen. U kunt unieke muurplanken vinden die voor u werken. Het is de perfecte oplossing voor elke kleine ruimte!